Používáme soubory cookie k optimalizaci našich webových stránek a služeb. Pro naše zásady navštivte sekci obchodní podmínky.

Vaše dotazy

Genevo Max display UMÍSTĚNÍ DETEKTORUGENEVO MAXANTIRADARY ČESKO

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné u Genevo Max vyměnit display. Po cca 2 letech mám dost vypálené části obrazovky. Vše je pořád čitelné, ale nevypadá to dobře.

A ještě dotaz. Jestli by se nedalo přidat v nastavení možnost pro zobrazováni “na svislo”? Aby se rychlost atd. dali číst normálně i když mám genevo uchycené svisle.

Děkuji mockrát za info. A přeji ať se pořád daří být o krok napřed ;)

Jiří| před 6 dny

Dobrý den,

ano, displej u přenosného detektoru GENEVO MAX je možné vyměnit. Cena výměny nového displeje stojí 2500 Kč bez DPH. Na výměnu displeje můžete Vaše zařízení společně s průvodním dopisem zaslat na naši CENTRÁLU (viz. adresa níže), popřípadě přivézt zařízení na jednu z prodejen (Praha nebo Slušovice), kde Vám displej na počkání vyměníme.

Centrála GENEVO Praha:
Radčina 497/22
Praha 6 - 161 00

K Vašemu druhému dotazu - podobná změna zobrazování zařízení bohužel není k dispozici a ani se prozatím neplánuje.

Děkujeme za Vaše dotazy.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 6 dny

Genovo one m

Dobrý den, prosím o optimální nastavení pro co nejlepší funkčnost antiradaru v ČR mám ho krátce a nastavení moc nerozumím díky

Marek Novák| před 8 dny

Dobrý den, pane Nováku,

pokud jste tento přenosný detektor kupoval v České republice, tak je již správně nastavené základní nastavení pro ČR. Stačí jej pouze správně uchytit - v ČR doporučujeme vertikální umístění detektoru pro jeho nejlepší funkčnost. Dále pak doporučujeme na začátku každého měsíce provést aktualizaci databáze, abyste měl vždy aktuální databázi GPS bodů (viz. návod https://www.genevo.com/cz/aktualizace-podpora/#GENEVO_PORTABLE_ONE).

Poté již můžete zařízení bezpečně a bez starostí využívat.

Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 6 dny

Dnešní aktualizace

Dobrý den, i po dnešní aktualizaci není možné uživatelské tlačítko nastavit na volbu vypnout.
Děkuji, Martin

Martin| před 10 dny

Dobrý den,

bohužel stále nebyla vydána nová aktualizace firmware. Aktualizace firmware vychází nepravidelně, na rozdíl od pravidelné aktualizace databáze, která vyšla aktuálně k 5. červnu 2024. Stále pracujeme na vývoji nové aktualizace firmware a věříme, že co nejdříve se ji dočkáte.

Děkujeme za trpělivost a přejeme hezký den.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 10 dny

Chrastění / praskání v Genevo MAX SERVIS RADAROVÝCH DETEKTORŮGENEVO MAX

Dobrý den,
vlastním cca půl roku Genevo MAX, cca 2-3 měsíce zpět jsem zpozoroval, že v určitých pasážích hlášení např.: "kamera na červenou", "úsekové měření" to prostě chrastí, jak kdyby byl poškozen reproduktor. Děje se to nahodile, někdy to tu "červenou" řekne ok a někdy s chrastáním / praskáním. Setkali jste se s tímto už někdy? Jde na tyto závady uplatnit reklamaci u prodejce? Jak se většinou zachová výrobce těchto antiradarů? Jestli to má vůbec cenu řešit.

Jinak je to cca měsíc, co jsem si do pádil 147 na 110 a zastavilo mě to nové pětkové BMW :D samozřejmě mají ty nové radary, které antiradar nebere. Mám to za 3k a 4 body. Štěstí je, že se musím krotit jen na M silnicích a dálnicích, kdy jedou před nebo za Vámi, tyto nové radary jsou nefunkční, pokud jejich vozidlo stojí, takže nemůžou stát někde u krajnice, ale musí být v pohybu.

Lukáš| před 18 dny

Dobrý den,

v tomto případě Vás požádám o zaslání detektoru na adresu:
GENEVO s.r.o. - Reklamační oddělení
Radčina 497/22
161 00 Praha 6

Prosím přiložte průvodní dopis s popisem závady a Vašimi kontaktními údaji (tel., e-mail, adresa pro zpětné odeslání.
Detektor prověříme a případnou závadu odstraníme.

Děkuji a přeji krásný den.

S pozdravem

Vojtěch Holáň - | před 18 dny

čeština

Dobrý den, lze do detektoru Gebovo Max dohrát nějakým způsobem češtinu? Mám na výběr pouze z angličtiny a němčiny. Děkuji.

JK| před 22 dny

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. S největší pravděpodobností máte detektor, který je určen pro německý trh. Zde bohužel nejsme schopni nahrát češtinu z důvodu správné funkčnosti zařízení.
Pro upřesnění mi prosím zašlete sériové číslo Vašeho detektoru. Naleznete jej na zadní straně přístroje.

Děkuji a přeji hezký den.

Filip Vašek - | před 20 dny

Falešný poplach? PÁSMA RADARŮNASTAVENÍ DETEKTORUANTIRADARY ČESKO

Zdravím, moc by mě pomohlo, když by jste mě sdělili váš odhad toho, co by mohlo u kvalitního (drahého, bohužel značku ani typ neznám) antiradaru, který je opravdu spolehlivý, tak co by mohlo způsobovat pravidelný interval jakéhosi mikrovlnného rádiového signálu, pouze na jednom místě? Už jste něco podobného někdy registrovali? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Michal

Michal| před 24 dny

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Pokud máte zařízení zakoupené v České republice, nejlepším řešením bude pokud obnovíte tovární nastavení produktu. Druhou možností je provedení přímého nastavení detektoru v jeho uživatelském menu. Doporučené nastavení pro ČR Vám přikládám v odkazu níže:

https://www.genevo.com/cz/aktualizace-podpora/doporucena-nastaveni/#CESKAREPUBLI...

Ideální volbou však bude, pokud se na mě telefonicky obrátíte na čísle (+420) 731 842 842, kde Vám mohu poradit další možné řešení pro konkrétní typ zařízení, který vlastníte.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 24 dny

Moc děkuji za pohotovou odpověď, ale mě nejde o to, že by detekoval dotyčný antiradar chybně. On detekuje jinak zcela správně. Mě zajímá jen, co by mohlo pouze v jediném místě ve městě, vysílat pravidelný takový interval? Jde mě čistě o vaše zkušenosti s falešnými detekcemi, jestli třeba někdo nehlásil totéž.

Jde o to, že na jiných místech ve městě se tohle neděje, mě by strašně moc zajímalo, co by to mohlo způsobovat?

Pokud netušíte, nebo o ničem podobném jste neslyšeli. I tak vám moc děkuji za reakci a ochotu. Neznám přesný typ a model toho přístroje, to co vím je, že dovede detekovat prakticky všechno spolehlivě a přesně, a že je zabudován v autě na pevno, a že byl dost drahý.

Přeji hezký den a ať se daří.
Michal P.

Michal| před 24 dny

Dobrý den,

děkuji za doplnění informací. Pro přesné určení tvorby falešného poplachu bych potřeboval vědět typ pevně zabudovaného detektoru. Proto bych Vás chtěl požádat o Vaše telefonní číslo, popřípadě zavolat na mé číslo (+420) 731 842 842, abychom typ detektoru společně zjistili a já Vám mohl sdělit důvod tohoto konkrétního falešného poplachu.

V každém případě Vám doporučím aktualizaci zařízení, která se provádí různě podle typu pevně zabudovaného detektoru (viz. odkaz níže). Je mnoho možností, kvůli kterým Vám zařízení vysílá v daném bodě falešný signál - každopádně jde o nějaké zařízení, které pracuje na principu stejných frekvenčních vln (např. častý výskyt v okolí vojenských objektů).

https://www.genevo.com/cz/aktualizace-podpora/#genevo_installed

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 24 dny

Super, pomohl jste mi hodně. Já odborník z této strany technologie antiradaru nejsem, ovšem obsah textu v závorce, je asi správným odhadem. Dobře, vyřídím, jestli poskytne číslo, na 99,9% ne, nerad jej někomu poskytuje. Zkusím se doptat i na typ té hračky, ale co se týče této technologie, v tom se moc nevyzná. Když tak mu na tu věc mrknu a kouknu na to sám.

Říkal, že jediné co by to mohlo být, jsou třeba brána na dálkové ovládání, což ovšem sám říkal, že na takovou vzdálenost (v blízkém okolí nic takového není) by to těžko detekovalo a nebylo by to logicky v pravidelném intervalu.

Každopádně ještě jednou děkuji, a mám důvod pátrat dále, zjistit co přesně tento signál vydává je pro mě celkem klíčové. Ať se daří, a za tuto ochotu, se o Vás zmíním mezi známými a pokud kdy budu vlastnit vozidlo, a mít i na tuhle hračku, tak si ji koupím od Vás.

Tak teda hezký den a blízké budoucnosti sdělím typ A.R. a dotyčnému o aktualizaci. Přeji hezký zbytek dne.
Michal P.

Michal| před 24 dny

Dobrý den,

ano, přesně jak píšete, vydávat tento signál může cokoliv - od garáže po mnou zmíněné zařízení v blízkosti vojenské oblasti.

V případě jakýchkoliv dalších dotazů či podnětů k prozkoumání mě neváhejte kdykoliv oslovit skrze e-mailovou adresu marek.matusu@antiradary.net, popřípadě přes telefonní spojení (+420) 731 842 842.

Velmi Vám děkujeme za Vaši pozitivní reakci a těšíme se na další vzájemnou spolupráci.

Hezký den.

Marek Matůšů - | před 24 dny

Stacionární radary Nové Město nad Metují PÁSMA RADARŮDATABÁZE RADARŮNASTAVENÍ DETEKTORUGENEVO MAXANTIRADARY ČESKO

Dobrý den,

Chci se zeptat, zda-li evidujete stacionární radary v okolí Nového Města nad Metují. Např. cestou z Hradce Králové do Náchoda? Viz článek: https://hradec.rozhlas.cz/nove-mesto-nad-metuji-spustilo-ostry-provoz-silnicniho...
Dnes jsem tudy jel, celkem přes 3 tyto radary (vím o nich), ale antiradar mi je nedetekoval. Nebo je to tím, že mám nejspíše pokovené přední sklo? :) Antiradar mám teprve krátce.

Děkuji za odpověď

Aleš Horák| před 26 dny

Dobrý den, pane Horáku,

děkujeme za Váš dotaz týkající se stacionárních radarů. Vámi zmiňované stacionární radary v okolí Nového Města nad Metují fungují na bázi mikrovlnného měření, které všechny naše detektory skvěle detekují. Často se však stává, že města a obce instalují větší počet "šedých skříní" a několik málo radarů mezi nimi přesunují. Z toho důvodu se Vám může stát, že jednoho dne Vám konkrétní radar bude hlášen poplachem "KA RADAR", kdežto druhého dne nebudete upozorněn vůbec.

Pokud byste měl čelní sklo pokovené, hlásilo by Vám naše zařízení tyto stacionární radary s velkým zpožděním. Doporučujeme tedy projet okolo více radarů a sám si takto zařízení otestovat. Poté budeme rádi, pokud nám dáte zpětnou vazbu, jestli Vám zařízení hlásí správně.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 26 dny

Děkuji.

Projel jsem stejnou trasu i podruhé v opačném směru a opravdu žádná detekce těchto šedých skříní. Přitom GPS signál chytám v pohodě a K radar (takové ty tabule s měřením rychlosti) celkem spolehlivě chytám odhadem na 200m a nejspíš i adaptivní tempomat když jede proti mě kamion. Vím, že to mám mít vypnuté, ale zatím testuji funkčnost :)

Koukal jsem na svoje sklo a nepřijde mi, že by bylo nějak zbarvené, ale pro jistotu jsem si ho vyfotil. Můžete mi ho prosím zkontrolovat?

Vůz je 2013 BMW F20 a sklo:
FUYAO LAMINATED
E4 43R-010842

Díky

Aleš Horák| před 25 dny

Dobrý den,

dobře, děkuji za informaci. V případě, že si nebudete vědět rady, můžete vždy u zařízení obnovit tovární nastavení, díky čemu se vrátíte do původního nastavení radaru pro Českou republiku a bude Vám zařízení GENEVO vždy hlásit pouze aktivní radary na českém Ka pásmu.

Ohledně problematiky pokoveného skla bude nejlepší, když mi zavoláte na telefonní číslo (+420) 731 842 842, kde Vám toto mohu podrobněji vysvětlit.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 25 dny

Dobrý den,

Tak tento týden mi detektor trochu nečekaně zahlásil Ka radar v Černčicích, tedy jeden z těch, které projíždím cestou do práce. Nejspíš ho tam přes víkend namontovali / zapnuli (jezdím tudy 2x týdně). V opačném směru byla detekce cca 50m od radaru, ale v přímém směru snad 500m, takže to vypadá, že můj detektor funguje v pořádku a sklo opravdu nemám pokovené. Mám radost :)

Aleš Horák| před 17 dny

Dobrý den,

děkujeme Vám za tuto pozitivní zprávu, že Vám zařízení funguje správně a nemáte pokovené čelní sklo.

Věříme, že budete i nadále plně spokojený s detektory značky GENEVO.


Přeji Vám hezký den.

Marek Matůšů - | před 17 dny

VW Multivan T7 POKOVENÉ SKLOGENEVO MAXANTIRADARY ČESKO

Dobrý den, mám nově VW Multivan T7, který má vyhřívané čelní sklo. Čelní sklo má označení PILKINGTON, DOT682 M1244-1 AS1, 43R - 001586. Chtěl bych si pořídit detektor Genevo Max, ale mám strach, že nebude správně fungovat. Prosím, dokážete podle označení na skle určit, zda je nebo není pokovené? Děkuji

Petr Friedrich| před měsícem

Dobrý den,

Výhřev čelního skla není problém.
Problém pro použití přenosného detektoru je tzv. pokovené čelní sklo, které má za účel odrážet sluneční paprsky a chránit tak interiér vozu před přehříváním.
U vozů značky Volkswagen je pokovení čelního skla značeno písmeny "IR" a to nejčastěji ve formátu "A/IR-H" nebo "H/IR-A".
Pokud na čelním skle Vašeho Multivanu toto označení nenajdete, můžete bezpečně používat přenosný detektor.
Více informací o pokovených sklech najdete zde: https://www.genevo.com/cz/prenosne-detektory-a-pokovena-okna/

Děkuji a přeji hezký den.

S pozdravem

Vojtěch Holáň - | před měsícem

Dobrý den
Pokud máte na skle ozn. R 43 tak pravě podobně je váše sklo pokovené. je to i muj případ, kdy musím vyměnít čelní sklo abych mohl používat anziradar. zadejte si na inter označení čelniho skla R 43 tam je celý popis.
Zdr pfeiler

Zdenek Pfeiler| před 24 dny

Dobrý den
Označení R 43 na čelním skle, znamena že sklo je pokovené, Tudiž vám antiradar nepujde. Je to i muj případ.
Proto zítra měním přední sklo. Mám také genovo max
Zdr Pfeiler

Zdenek Pfeiler| před 24 dny

Dobrý den, pane Pfeilere,

děkuji za zprávu.
Historicky neevidujeme jediný případ, kdy by označení "R 43" určovalo pokovení čelního skla. Obzvláště ne u vozů VW.
U vozů VW je 100% průkazné označení "A/IR-H" nebo "H-IR/A".
Samozřejmě další možnost prověření pokovení čelního skla je pohled na čelní sklo zvenčí skrze polarizační sluneční brýle. Přes tyto brýle bude čelní sklo znatelně zabarvené.
V případě, že pokovené není, bude čisté a průhledné.

V případě dotazů mi neváhejte zavolat na tel. 731 954 954.

Děkuji a přeji hezké odpoledne.

S pozdravem

Vojtěch Holáň - | před 23 dny

Gnevo MAX PÁSMA RADARŮDATABÁZE RADARŮGENEVO MAX

Dobrý den,
rád bych se zeptal.....ani po aktualizaci přístroj dlouhodobě nehlásí stacionární radary v Polichně a Luhačovicích. Znamená to, že jsou trvale vypnuté nebo jen prázdné skříně? Chápu správně, že stacionární radary nejsou v gps databázi a má je detekovat radarový detektor?
Stejně tak nehlásí nově instalovaný stacionární radar v Uherském Brodě na příjezdu od Nivnice. Jiné radary jinak hlásí bez problémů.
S pozdravem
Vladan Pavlica

Vladan Pavlica| před měsícem

Dobrý den, pane Pavlico,

existují dva typy stacionárních radarů. Pasivní a aktivní.

Pasivní stacionární radary mají podobu kamer umístěných na konstrukci nad vozovkou, tyto kamery nevyzařují žádný signál a z toho důvodu jsou tyto radary umístěny v naší GPS databázi.

Aktivní stacionární radar má podobu velké šedé "budky" a je osazen zařízením RAMER, které vysílá mikrovlnný signál na KA mikrovlnném pásmu. Tedy je toto zařízení detekovatelné živě. Z toho důvodu, pokud Vám na něj detektor nereaguje je jednoduše tato "budka" buď vypnuta nebo aktuálně neosazena radarem.

Města a obce často instalují větší počet "budek" a několik málo radarů mezi nimi přesunují. Z toho důvodu se Vám může stát, že jednoho dne vám konkrétní radar bude hlášen poplachem "KA RADAR", kdežto druhého dne nebudete upozorněn vůbec.

Děkuji a přeji hezký den.

S pozdravem

Vojtěch Holáň - | před měsícem

Firmware AKTUALIZACE DETEKTORŮNASTAVENÍ DETEKTORUGENEVO MAX

Dobrý den, prosím o specifikaci co je nového po aktualizaci firmware u Genevo MAX. Nikde jsem nenašel.

Karel| před měsícem

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz.
V nové aktualizaci firmware se nachází dvě hlavní změny. První změnou je automatický přesun času (letní/zimní) a druhou je vylepšení jednořádkového displeje, která zajišťuje přívětivější uživatelské rozhraní.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před měsícem

Poslední update Genevo Max NASTAVENÍ DETEKTORUGENEVO MAX

Dobrý den,
po posledním updatu, aktualizace 30.4., nejde nastavit uživatelské tlačítko na volbu vypnout. Po uložení této předvolby zůstane nastaveno vypnuto a tlačítko je neaktivní, MAX se nevypne. Zkoušel jsem uložit volby jas a citlivost, tyto volby zůstanou uloženy a uživatelské tlačítko dělá co má.
Dále mám dotaz, kde je možné si přečíst jaké změny a nové funkce přináší nový firmware? Děkuji Martin

Martin| před měsícem

Dobrý den,

mrzí nás Vaše komplikace se zařízením. Tento problém již evidujeme v systému a naše vývojové oddělení pracuje na jeho odstranění. Po jeho vyřešení vyjde nová aktualizace firmware. Poté bude stačit provést běžnou aktualizaci zařízení pomocí propojení USB kabelu s Vaším GENEVO MAX v aplikaci GENEVO Updater, kdy proběhne i aktualizace nového firmware.

Aktuálně evidujeme informace o změnách, které byly provedené ve firmware, pouze neveřejně.

Děkujeme Vám za přízeň.


S pozdravem

Marek Matůšů - | před měsícem

Beltronics RX65 EURO BELTRONICS RX65AKTUALIZACE DETEKTORŮLEVNÉ ANTIRADARY

Dobrý den, chtěl bych se zeptat lze dělat u modelu Beltronics RX65 EURO aktualizace firmwaru?

Tomáš strnad| před měsícem

Dobrý den, pane Strnade,

děkujeme Vám za dotaz.
U tohoto přenosného detektoru Beltronics bohužel nelze provést aktualizaci firmware.
V případě, že máte zájem o nové plně aktualizované přenosné detektory, doporučuji Vám pořídit přenosné detektory značky GENEVO (viz. odkaz níže).
https://www.genevo.com/cz/prenosne-detektory/

S pozdravem a přáním hezkého dne

Marek Matůšů - | před měsícem

Usekove meření DATABÁZE RADARŮÚSEKOVÉ MĚŘENÍANTIRADARY ČESKO

Dobrý den, stále nehlásí genevo one gps usekovéhi měření v obci Dobrotice u holešova okres kroměříž... objeví se v databázy gps? Děkuju

Mirek| před 2 měsíci

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Úsekové měření, které se nachází v Dobroticích u Holešova, právě zpracováváme a na začátku května by již mělo být součástí nové aktualizace.

Děkujeme, že podporujete komunitu GENEVO.

S pozdravem

Marek Matůšů - | před 2 měsíci

Genevo vs. Uniden VÝBĚR ANTIRADARUGENEVO ONE S BLACK EDITIONGENEVO MAXANTIRADARY ČESKO

Dobrý den,

uvažuji nad pořízením prvního antiradaru. Momentálně přemýšlím nad Genevo One S BE a Uniden R4, případně Uniden R8 a Genevo Max. Uniden se mi celkem zalíbil, ale v česku vypadá, že o něm skoro nikdo neví, nemáte s ním zkušenosti?

Martin| před 2 měsíci

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Toto téma je velice komplexní a nedokážu Vám zde vypsat všechna specifika těchto detektorů. Pokud máte zájem problematiku probrat, prosím zavolejte mi -   (+420) 731 966 799

Děkuji a přeji hezký den

Filip Vašek - | před 2 měsíci

Radar AKTUALIZACE DETEKTORŮDATABÁZE RADARŮ

Dobrý den rozmáhá se tohle měření - https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/past-na-%C5%99idi%C4%8De-v-%C3%BAst%C3%AD...

co je to za systém a obsahuje ho databáze?

Tomas| před 2 měsíci

Dobrý den,

jedná se o stacionární radar a Váš detektor by toto místo měl hlásit. Pokud se tak neděje, napište mi prosím ulici, na které se křižovatka nachází a zjednáme nápravu.

Děkuji a přeji hezký den

Filip Vašek - | před 2 měsíci

Máte dotaz?
Zeptejte se na cokoliv vás zajímá a nechte si poradit od zkušených odborníků
  • Opravdu jsou všechny antiradary legální?
  • Na jakou vzdálenost se o měření dozvím?
  • Může policie zjistit, že mám antiradar?
  • Hodí se přenosný detektor právě do mého vozu?
Prodej a zákaznická podpora

Vojtěch Holáň
+420 731 954 954
holan@antiradary.net

Prodej a zákaznická podpora

Filip Vašek
+420 731 966 799
vasek@antiradary.net

Prodej a zákaznická podpora

Jakub Staněk
+420 731 255 244
stanek@antiradary.net